a white dress

har beställt denna klänningen , ska nog ha den på skolavslutningen om den passar. den är i vitt fast det är en rosa på bilden. men det är vit iaf! nu ska jag kolla film. pussss

fredag..

hejhej. idag i skolan var det utklädningsdag , orkade inte klä ut mig till något. sista lektionen hade vi NO och så fick vi glass , fast vi var tvungna att plocka skräp en liten stund först :s sen efter skolan åkte jag hem. kekade mat och så , sen åkte jag och mamma in till stan och handlade & hyrde film. snart ska vi åka till elsa för hon fyller år!:)



21.22

nu har jag precis kekat kvällsmat , ska stänga av datan nu. ska gå och borsta tänderna. imorn har vi utklädnings dag i skolan har ingenaning vad jag ska klä ut mig till. får se om jag klär ut mig. godnatt!

fail bild från i går.

nytt


HM

trääääning

nu ska jag ta på mig träningskläder & sen blir det träning. bloggar senare

tisdag.

hejhej. idag var det skolan först. sen så efter skolan åkte jag in till stan och mötte filippa. köpte jeansen också! sen efter stan åkte vi till gånghester och kollade på deras melodifestival. bilderna från idag lägger jag upp imorn om jag orkar.

21.38

hejhej. nu har jag tränat. det var en jobbig men rolig träning. i morn ska jag vara med filippa , ska möta henne i stan efter skolan sen så ska jag köpa ett par jeans om dom finns kvar i min storlek. sen ska vi hem till filippa en snabbis och sen till gånghester. tar inte med mig kameran i morn får se om filippa gör det! godnatt.

|här har ni en bild på jeansen|

måndag.

hejhej. snackar med johanna i telefon. har precis ätit mat , om två timmar så ska jag träna fotboll. har inte så mycker mer att säga. bloggar när jag kommer hem.


tjugo.trettio.åtta

hejhej. kom nyss hem från träningen , det gick ganska bra idag. vi körde back träning och styrka. nu ska jag äta kvällsmat , sen blir det TV & sen soooovaa. bloggar inte mer idag , så godnatt!<3

|nu kommer 3 bilder från idag|


mer kommer imorn eller nåt!

hos sanna

hejhej. sitter hemma hos sanna har sovit här inatt, vi har varit ute och tagit lite kort. ska snart hem och sen blir det friidrotts träning. bloggar senare


\m/\a/\t/\c/\h/

hejhej. har spelat match nu. vi förlorade med 4-3 tyvärr. men vi spelade väldigt bra iaf! nu ska jag städa mitt rum det ser ut som fan sen ska jag äta mat och sen ska jag till sanna ska sova där inatt. bloggar senare

lördag.

hejhej. kom hem från izas och julias tjejfest vid tjugo över tolv i går , orkar inte berätta allt vi gjorde men det var kul iaf!:) nu har jag precis kekat frukost klockan två ska vi spela DM-match mot bergdalen/brämhult. innan dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra , gå ut en stund iaf.

här är lite bilder från igår.






Freitag 23. April 2010

hejhej. kom hem för en timme sen ungefär , gick till elsa efter skolan. men nu är jag hemma iallafall. nu ska jag snart gå och duscha och göra iodning mig , ska till izas & julias typ tjejfest i sjömarken. det ska bli kul :) nu kommer några random bilder som jag tog för en stund sedan. ha en go fredag!



22.april.2010

torsdag.
skola-hem-keka-träning-keka-tv-sova.
så har min dag varit , hähä! orkar inte skriva så mycket mer.



|den sista bilden har jag pappas tröja på mig det är därför den är så stor , hähä!|

nu: städa & plugga

kollade på andra avenyn på webben istället , hinner inte kolla ikväll , måste städa mitt rum & plugga engelska. har prov imorn! nu ska jag inte blogga mer idag , godnatt!<3

stan med elin

hejhej. idag efter skolan åkte jag och elin in till stan , gick och kollade lite & så kekade på donken. köpte lite saker två armband , en t-shirt , en tunika ,ett linne, och en scarf. (det på bilderna) klockan nio ska jag kolla på andra avenyn. bloggar nog innan det , hähä!:)
men dagen har varit rolig , ilu elin!



21.30



|några bilder jag tog innan|

nu ska jag snart stänga av datan. och så ska jag gå och borsta tänderna & så. godnatt!

tisdag

|charmigt värre|

hejhej. skolan var som en tisdag brukar vara , börjar tio över nio & slutar halv fyra. det hände inget speciellt. nu sitter jag här & dricker mitt te , gör att för att få bort min förkylning tills på lördag. har inte gjort så mycket mer idag. bloggar senare

match..

hejhej! vi vann matchen idag mot holmalund med 4-0 , härligt spelat allihopa! nu måste vi tagga tills DM matchen på lördag. hähä! idag fyller min pappa år också , grattis till han!:)<3
nu kommer tre bilder från idag , inga roliga men men!




NU:

träningsmatch mot holmalund

tjugoettnollnio

hejhej , nu har jag tränat. kom hem för någon timme sen. imorn slutar vi halv fyra för vi ska ha värdegrundsdag i skolan så vi slutar en timma och tio minuter senare än vad vi brukar göra. aja , nu ska jag upp & kolla tv. hörs imorn godnatt!:)

söndag.

kom hem från filippa för en stund sedan. vi har inte gjort så mycket idag , vi var med hennes mamma på onyx.
nu ska jag snart åka och träna friidrott. innan i går så var jag med sanna , innan jag och min familj åkte till filippa.
så här är två bilder från i går , toalett bild dessutom. we don't like , men det får gå! ciao


@ filippas place

sover hos filippa inatt. vi bjuder på våra seriösa webbcam bilder. godnatt!

tolvtrettiofyra

hejhej , har precis ätit frukost. bakade chokladbollar innan det , hiho. igår var jag med jasmine , amanda och emelie. vi var på stan i några timmar sen åkte vi till emelie och sen till amanda. sen mötte vi amandas kille på brämhult så var vi där:) vi tog inte så många bilder , dom blev rätt fail eller så. men här kommer två iaf , hähä



07.12

godmorgon. nu har jag precis ätit frukost , ska och göra mig i odning nu. ni får ha en bra dag!:)

21.07

hejhej. har varit ute och hoppat studsmatta precis. ska snart äta kvällsmat. träningen idag var rolig , vi hade inga tränare. men isabelle & julia fick hålla i det , och det gick faktiskt ganska bra :) imorn efter skolan ska jag in till stan. ska möta emelie , jasmine & amanda där inne , så vi ska fika och kolla lite i stan tror jag.


torsdag.

hejhej. skol dagen var som vanligt , torsdagar är alltid såå dryga. men nu är jag hemma iaf , ska gå och ta på mig mina träningskläder nu , ska in och träna friidrott vid fem. s c h ö n e n T a g! hähä:)


onsdag.

kom hem från träningen för en timme sen ungefär lite mer. nu har jag duschat och så. nu ska jag upp och kolla på andra avenyn. g o d n a t t :)

träning nästa

hann tyvärr inte blogga i går , åkte med mamma till vänersborg efter skolan och kom hem rätt sent.

nu har jag precis ätit , så nu ska jag snart åka till träningen. c i a o


tjugoettfemitosju

nu har jag duschat och ätit & kollat på svenska hollywoodfruar en stund också. så nu ska jag upp och borsta tänderna och så , sen ska jag kolla lite på tv & sen sooooova. imorn börjar vi tio över nio , i like. man får sova en timma längre iaf. n u s k a j a g i n t e t j a t a m e r. godnatt<3

några bilder från dagen , älska vädret!




trääänat

hejhej , kom precis hem från träningen. eller jag & mamma har varit och handlat och så efter. ska snart gå & duscha sen ska jag äta kvällsmat och ben and jerrys (y) bloggar senare!:)




sunshine

hejhej. har varit ute typ hela dagen , shit vilket underbart väder det är. nu har jag precis ätit ska ut och hoppa studsmatta sen klockan fem ska jag träna. bloggar senare , ciao

|todaayy|

21.27

hejhej. sitter och snackar lite med människor på msn. var ute och sprang en runda innan. nu ska jag snart gå upp och kolla på film. bloggar inte mer idag. så godnatt:)


lördag.

har precis varit ute och hoppat studsmatta. innan det städade jag & möblerade om i mitt rum. ska snart äta mat. det händer inte så mycket mer än såhär idag!:)


yesterday

nu kommer bilderna från i går. ♥










snabbt snabbt

bilderna från dagen kommer imorn , orkar inte lägga upp alla nu ♥

12.48

har precis kollat klart på bella & tyra show. så nu ska jag gå och duscha. och sen ska jag vara med filippa och felicia. ikväll ska vi gå tonår. bloggar när jag kommer hem eller kanske hos felicia:)

vädret idag Y

00.13

sitter och snackar med amanda & ellen på msn. ska snart stänga av datan. imorn blir det felicia och filippa.
godnatt!


my camera is back.

wiho , happyface.


@ ellens place

sitter hemma hos ellen nu. vi har varit på stan en runda. nu ska vi keka lite & sen ska vi nog ut och ta lite foton.
här kommer lite webbcam pic's vi tog nyss ;)







gbg

sitter hemma hos sanna nu. kom hem från göteborg vid halv fem. så vi gick lite i stan i borås efter det också.








lovisa , filippa och jag

bara ett inlägg till. ska bara lägga in bilder jag och filippa tog härom dagen.
vi tog över 115 stycken så det är verkligen inte alla! :)











tjugotjugosju

nu ska jag fika & kolla på tv. åker till sanna vid tjugo i tio i morn för tåget går 10.18. bloggar inte mer idag. men imorn pusshejjj

my new one




imorn blir det göteborg.

onödigt & tråkigt inlägg

orkar inte blogga just nu. i morn ska jag klippa mig klockan nio :o aja , godnatt!

fråga


svar: det är min kompis lilla syster. du hittar min kompis blogg här

hos sanna

sitter hemma hos sanna. vi har varit nere vid ica precis , nu ska vi keka mat.



04/04/10

hejhej. filippa sovade här inatt , vi vaknade vid tio idag. vi kekade frukost för en stund sedan och nu sitter vi
och fettar oss med godis. bloggar senare


|just nu typ|


@ my place

|lite flumm bilder som jag och filippa tog innan|





bloggar från mammas data

hejhej. sitter ute på min studsmatta , satte upp den precis. nu kommer några bilder , som är tagna med mobilen , eftersom systemkameran inte är klar än , så ni får leva med mobil bilderna , hahah!:)


vädret Y

webbcam med emelie

sitter och snackar med emelie på msn , hon är nere i varberg. vill verkligen dit nu!

happy easter

hejhej! vaknade vid nio idag kanske , då gick jag upp och satte mig framför tv:en en stund. nu sitter jag här vid datan och kollar lite bloggar. senare idag ska jag vara med filippa:) vi ska byta påskägg och så. bloggar senare glad påsk frästen.

|en gammal bild på mig & filippa|

23.06

hejhej. kom hem från sanna vid halv elva ungefär , hemma hos sanna så var vi med några kompisar och så. nu ska jag upp och kolla tv , pusshejj

|det får bli en flumm bild från i måndags|

med sanna

nu sitter jag här med sanna.
innan idag var jag i stan med mamma , köpte ett par skor , en scarf , jeans shorts & en bikini.
& påskägg till lillis. nu ska vi snart keka & sen åker vi nog hem till sanna.




knalleland nästa

ska till knalleland med mamma om en stund , bloggar senare

1 april

hejhej. 1 april idag så , vi blev lurade två gånger av våra lärare ;o
idag efter skolan så åkte jag hem. kekade lite. sen så åkte jag in och tränade friidrott. på friidrotten körde vi intervaller sen var vi på gymmet lite. sen så fick vi fika av våran tränare :) nu har jag precis ätit tacos så. så härligt med lov nu asså. nu kommer lite bilder från idag!





RSS 2.0